Alakuló ülés

Október 4-én megtartotta alakuló ülését a 2024-2029-es ciklusra  megválasztott képviselő-testület Kardoskúton. A polgármesteri tisztséget a települést korábban is irányító Varga Pál kapta meg, aki folytathatja a megkezdett munkát. Az alakuló ülésen a polgármester köszönetet mondott a bizalomért, és hangsúlyozta, hogy az előző ciklusban elért eredményekre építve kívánja a település fejlődését tovább vinni.
Varga Pál javaslatára a képviselő-testület alpolgármesternek Török Attilát választotta meg. Török Attila már az előző ciklusban is a testület tagja volt, így jelentős tapasztalattal rendelkezik a helyi ügyek kezelésében. Az  alpolgármesteri tisztség betöltésével Török Attila a napi operatív feladatok irányításában is segíti majd a polgármestert.
Az ügyrendi bizottság elnökének a polgármester javaslatára Mórocz Lajost választották meg, aki korábban több cikluson keresztül szolgálta a települést képviselőként. Mórocz Lajos, mint a testület korelnöke, jelentős képviselői tapasztalatára támaszkodva vezeti majd a bizottság munkáját. A bizottság további két tagja Menyhárt Krisztina és Őzse Zoltán képviselők lettek.
Az új testület eltökélt abban, hogy a következő öt évben Kardoskút érdekeit szem előtt tartva fejlessze a községet.
Megszakítás