Kardoskúti programajánló 2024. év szeptemberére

Bővebb részletek az egyes programok plakátjain!
Szeptember 7. (szombat)
15 óra Motoros grillparty – Rendezvénytér.
Ügyességi versenyek, motoros bemutató, grill vacsora és este díjmentes koncertek várják az érdeklődőket.
Szeptember 14. (szombat):
10 óra: a Nyugdíjas Vers- és Prózaíró Pályázat díjkiosztó ünnepsége – közösségi színtér.
Részvétel díjmentes, ebéd helyben készült bográcsos marhapörkölt, amely 2800 Ft-ért csak előzetesen igényelhető a rendezvény résztvevőinek.
10-18 óra között: Ars Sacra – Nyitott templomok napja:
A kardoskúti templom tárt ajtókkal, kiállítással, 15-17 óra között „Az én templomom” gyermek rajzversennyel és 18 órától filmvetítéssel várja az érdeklődőket díjmentesen. https://www.ars-sacra.hu/prg.php?prgid=7606
15 órától: Fosztóka – Oncsa ház, Béke u. 3. szám
Hagyományos kukoricafosztásra hívja az érdeklődőket a helytörténeti kiállítóhely, amelyet a rendezvény alatt megtekinthetnek, illetve kézműveskedés, népi játékok várják a gyerekeket. Süteményversenyt is hirdetnek a házigazdák. www.oncsahaz.hu
Szeptember 18. (szerda) 9-11 óra:
Véradás – közösségi színtér nagytermében, a Magyar Vöröskereszt Szervezésében.
Szeptember 21. (szombat):
Fehértó napja – helyszín: Kardoskút-Pusztaközpont 9-17 óra között színes szakmai és kulturális programok várják az érdeklődőket.
Ebédre bográcsban szürkemarhapörkölt és birkapörkölt készül a helyszínen. Előjegyzés: 06-68-411-621.
Szeptember 27. (péntek)
10.30 óra: Községi Idősek napja – közösségi színtér
Szeretettel várjuk előzetes bejelentkezéssel a település 60 év feletti lakosait a szépkorúak köszöntésére. Zenés műsor és ebéd várja vendégeinket.
17.30 óra: Night Ride kerékpározás – gyülekező a közösségi színtérnél (szervező: Kardoskúti Együtt Egymásért Rendezvény Egyesület és a Kardoskúti Faluszépítő és Turisztikai Egyesület)
Hozd el kivilágított biciklidet, és csatlakozz hozzánk egy közös tekerésre Pusztaközpontra és vissza. Egy szuper hangulatú este vár ránk, amit zsíros kenyér vacsorával és ajándéksorsolással zárunk. Bejelentkezés szükséges. Részletek a plakáton.
Megszakítás