További fotókért kérem kattintson a fenti képre. (Fotók: VNB)
A húsvét közeledtével az ünnepi asztalra való finomságokat készítettük el az életmód klub legutóbbi foglalkozásán, Tibáné Hamvasi Zsuzsanna védőnő ötletes és újragondolt receptjei alapján. A hidegtálakon a sok zöldség mellett a töltött tojások vitték a prímet, amelyeket többféleképpen, sok zöldség és túró felhasználásával készítettünk el. Többféle mag örleményéből, kenyérliszt nélkül sütöttünk finom kenyeret, amelyet ízesített mascarponés túrókrémmel és paradicsommal tálaltunk. A dekorációs élmények sem maradhattak el: a hagymaszár tetején a töltött paradicsomok egy szép tulipáncsokrot formáztak. Édesség gyanánt sárgarépás muffint készítettünk, amelynek különleges ízét a tetején lévő citromos-narancsos mascarponés krém nyújtotta. A következő alkalomra, május 11-én, 16.30 órára szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt a művelődési ház konyhájára. Ismerkedjenek meg az egészséges alapanyagokkal és ételekkel, főzési- és sütési szokásokkal.