A reform ételek megismerése volt az Életmód Klub következő foglalkozásának témája. A résztvevők főleg az egészséges táplálkozást próbálják közösen elsajátítani a klubfoglalkozásokon. Sürögtek a – nem csak hölgy- klubtagok a konyhában és a főzőcske eredményét egy közös vacsorával zárták. A Francia hagymaleves osztatlan sikert aratott nem úgy, mint a köles leves amelynek íze ugyan finom volt de nem mindenkinek nyerte el a tetszését. Második fogásnak kukorica galuskával tálalt gombapaprikás és zöldséges kukorica kása került az asztalra. Desszert pedig egy szintén sokak meglepetésére nagyon finom sütemény a répatorta volt. A reform konyha nem olcsó mulatság. A főzés közben többek között az is szóba került, hogy a mai menü alapanyagainak összessége többe került mintha húsétel lett volna a fogás. A következő foglalkozások egyikén a ritkán használt ételek lesznek terítéken mint például a vacsora közben felvetődött gyömbéres avokádókrém. A klubtagság egyre bővül és már előre várják a következő alkalmat, hogy egy jót főzhessenek közösen.