^elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Kardoskúti Ifi Klub

Betűméret növelése

110115_ifi_klub_csoportkep_rj

Egy régóta tervezgetett dolog végére került pont a mai délután: húsz taggal megalakult a Kardoskúti Ifi Klub. A művelődési ház „lila terme” szépen lassan megtelt az érdeklődő fiatalokkal, akik a megbeszélésre érkeztek. Egy kötetlen, jó hangulatú beszélgetés vette kezdetét, ahol nemsokára megválasztották a klub vezetőjét, Kincses Benjamin személyében. 110114_ifi_klub_alakulas_rj_benji1 

Kincses Benjamin: "Az Ifi Klub létrehozását azért gondoltuk ki, mert megvan a már jól összeszokott társaságunk és ezt szeretnénk kiszélesíteni. Szinte minden nap együtt vagyunk a barátokkal a műv. házban. Netezünk, pinyózunk, biliárdozunk vagy csak úgy beszélgetünk. Arra gondoltuk, hogyha már úgyis együtt vagyunk, akkor miért ne csináljuk ezt úgy, hogy „értelme” is legyen az együtt töltött időnek. Tervezünk programokat, amiket közösen szeretnénk véghezvinni. Gondolok itt többek között például kerékpár túrára, szalonnasütésre, kirándulásra. Fontosnak tartom a közösség összetartó erejét erősíteni. De nem csak az élet könnyű oldalán szeretnénk állást foglalni. Ki fogjuk majd a részünket venni a komoly munkából és a falu életéből is. Ehhez kapcsolódó terveink egyike például a tavaszi szemétszedő akciónk a községben. Falunapi programok lebonyolításában is szeretnénk segíteni. Lesz tagdíjunk, ami pár száz forint. Ezt azért gondoltuk, hogy legyen, mert a programjaink egy részét tudjuk majd ebből fedezni. Várjuk továbbra is mindazon fiatalokat, akik szeretnének közénk tarozni. Bízom benne, hogy egy jó közösség fog kialakulni és jókat fogunk együtt szórakozni. Ezúton is megköszönöm a bizalmat, hogy engem választott a csapat klubvezetőnek."

Sok sikert és eredményes munkát kívánunk a klubnak! Biztos vagyok benne, hogy lesz mit írni még ebben a témában…

További képek ide kattintva tekinthetőek meg...
Fotók: Rajki Judit


Hozzászólások   

 
0 #2 Török Dóra 2011-01-15 13:52
Amikor ilyesmi idős voltam,mint ti most...én is voltam a szülőfalumban Ifi tag.Jó emlékek idéződtek fel most bennem!Nagyon jó dolog valahova tartozni,valaho va,ahol kúltúrált körülmények között jól érezhetitek magatokat és sok-sok kellemes élmény várhat rátok.Nagyon sok vidám együtt töltött órát kívánok Nektek!
Idézet
 
 
0 #1 Vargáné Neller Borbála 2011-01-14 21:47
Hajrá Fiatalok! :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

FacebookTwitter

Copyright 2017  Kardoskút