^elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Reform marhapörkölt

Betűméret növelése

Tudták-e, hogy lehet finom marhapörit készíteni zsír és víz hozzáadása nélkül is?! Mi megtanultuk a csütörtöki életmód klub nyár előtti utolsó foglalkozásán Tibáné Hamvasi Zsuzsanna védőnőtől. Eleinte többünk is kétkedve fogadta az elkészítés hagyományostól eltérő módját, de a végeredmény bizonyította: van még új a nap alatt! Amíg a finom pörkölt fődögélt, addig a szezonális gyümölcsből - a meggyből - egyszerűen elkészíthető pitét sütöttünk. Eközben a jóízű beszélgetések most sem maradtak el. A kis lelkes csoport nevében Hopka Ernő köszönte meg Zsuzsának a sok hasznos tanácsot, a megannyi utánajárást, amivel színesebbé és egészségesebbé tette mindennapjainkat. Kis szünet után ősztől újra folytatjuk!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

FacebookTwitter

Copyright 2017  Kardoskút