^elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Mindíg kisütnek valamit

Betűméret növelése

Az életmód klub májusi összejövetelén megint érdekes ételek elkészítésével ismerkedtünk meg, újabb ízekkel lettünk gazdagabbak. A tavaszi gyümölcsök, zöldségfélék megjelenésével bővítettük a palettánkat, így használtunk spárgát, földiepret, újburgonyát a többi megszokott hozzávaló mellett. A jó hangulat most sem hagyott el bennünket, főzés, sütés közben jólesik a csevegés. A konyhai technikák mellett mindig van megosztanivalónk egymással a családról, az egészségről. Terveink szerint a nyári szünet előtt még tartunk egy közös konyhai programot, majd ősszel újra folytatjuk. Aki szívesen bekapcsolódna hozzánk megteheti, az alapanyagokat a támogatás lejártával a továbbiakban saját zsebünkből finanszírozzuk.

Az elkészített tavaszi menüsorunk az alábbi volt:

Krumpli krémleves újburgonyával, Pulykamell filé zsályával, kakukkfűvel ízesítve, sütve és párolt zöldborsós-spárgás zöldségkörettel tálalva, Palacsinta vaníliáskrémmel töltve, eperöntettel és tejszínhabbal gazdagítva

Ezen finomságok elkészítésénél figyelembe vettük a kalóriaértéket is, egy fő adagja megközelítette az 1000 kcal-át, ami főétkezéskor egy bőséges menünek éppen megfelel.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

FacebookTwitter

Copyright 2017  Kardoskút