^elejére

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Farsang

Betűméret növelése

További fotókért kérem kattintson a fenti képre. (Fotók: Kocsis Péter)

Szombaton délután rendeztük meg a Kardoskúti Gyerekek Farsangját.   A polgármesteri  köszöntő után a szegedi Mini Színház „Állatok farsangja” című előadását izgultuk végig.   A színdarabba a gyerekek is besegítettek: ők játszották a hét törpét.
Ezután a Szivárvány Manók tánca következett, amit Szűcsné Móga Borika tanított be a gyerekeknek. Igazi farsangi hangulatot teremtett a tánccsoport, nagy tapsot kaptak.
A jelmezesek felvonulása volt a következő program. 24 kisgyerek öltözött be, a legfiatalabb a 16 hónapos Dominik volt. Láttunk Ördögöt, Csavarhúzót, Cowboyt, Pókembert, Tavasztündért, Csingilinget, Kukásokat, Motorost, Miki egeret, Robotot, Karatést, Jéghercegnőt,  Tinininját,  Szépségkirálynőt, 50 éve házas párt, Kisegeret, Cigánylányt, Csámpás Rozit és a Lókupecet  és Vazul nénit. Támogatóink jóvoltából édes és hasznos díjakat osztott ki a közönség soraiból sorsolt zsűri.
Játékos vetélkedők következtek: fánk evés, tea ivás, lufi fújás, egymás etetése bekötött szemmel. Ezt nemcsak a résztvevők, hanem a közönség is nagyon élvezte. Közben lehetett lufit hajtogatni, álarcot készíteni, mézeskalács szívet díszíteni.
A programot táncverseny és tini-diszkó zárta.
Minden ötletgazdának, szervezőnek és közreműködőnek nagyon köszönöm a segítséget, nélkülük a rendezvény nem valósulhatott volna meg!

Terjékné Kaposi Andrea
FacebookTwitter

Copyright 2017  Kardoskút